Aannemer-Aalsmeer-logo-nieuw

Schilder Aalsmeer

Als u op zoek bent naar een professionele schilder in Aalsmeer of omstreken, bent u bij ons aan het juiste adres. Reeds tientallen jaren verzorgen wij het meest uiteenlopende schilderwerk, bijvoorbeeld in woningen, winkels en bedrijfspanden. Grote klussen, kleine klussen, nieuwbouw of een “opknappertje”, wij draaien onze hand nergens voor om. Als schilder in Aalsmeer pakken we graag uw verfklus op, voorzien wij u waar nodig van advies en helpen u bij de realisatie van uw project. Of het nu gaat om het verven van wanden en losse voorwerpen, of het lakken van kozijnen en deuren, wij staan voor u paraat.

Bij ons kunt u bovendien rekenen op kwaliteit en vakmanschap voor toch een vriendelijke prijs. Bovendien zijn wij helder in onze afspraken, u kunt bij ons derhalve altijd vooraf een offerte aanvragen voor uw project. Laat uw schilderklus derhalve niet langer wachten en neem vandaag nog contact met ons op, als u een schilder in Aalsmeer nodig bent. Hieronder leggen we uit wat we zoal doen, waar het schilderwerk uit bestaat (meer dan u denkt) en wanneer het voor u verstandig is niet zelf de kwast ter hand te nemen, maar ons in te huren.

Ga snel naar

Het inhuren van een schilder in Aalsmeer

Als u een grote schilderklus heeft zou u deze natuurlijk ook zelf kunnen aanpakken, in plaats van een professioneel schildersbedrijf in de arm te nemen. De kostenbesparing die u hiermee zonder twijfel maakt, gaat alleen vaak wel ten koste van het mooiste en bovenal meest duurzame resultaat. Aan het eind van de rit heeft u dan veel tijd en moeite in uw project gestoken, zonder dat het werk naar volle tevredenheid is verricht. Misschien moet u nu alsnog een professioneel bedrijf in de arm nemen, of dienen er zelfs herstelwerkzaamheden plaats te vinden. Dit kan ondanks een hoop goede bedoelingen een heleboel frustratie opleveren. Niet iedereen is immers van nature een schilder, en voor alle klussen bestaat een ervaren specialist, die zijn werk met plezier en vakmanschap aflevert.

Vandaar dat veel klanten tot de conclusie zijn gekomen dat het beter is een professionele schilder in Aalsmeer in te huren, die u met uw klus kan helpen. Hieronder zetten we een aantal voordelen van het inhuren van een professioneel bedrijf voor u op een rij:

Werkzaamheden schilder Aalsmeer

Als u een schilder in Aalsmeer of omgeving nodig heeft, kunt u dus bij ons terecht. Het gaat dan niet alleen om het sauzen of spuiten van muren, maar nog veel meer werkzaamheden op schildergebied. Denk aan het verven van een trap of kozijnen, lakken en zelfs behangen. Daarnaast krijgt u bij ons vakkundig en persoonlijk advies over al het mogelijke schilderwerk en het daarbijbehorende onderhoud. Hieronder volgt een kort overzicht van al onze werkzaamheden:

Kortom; een hele lijst werkzaamheden die wij u graag uit handen willen nemen. Denkt u er eens over na hoeveel tijd en moeite het u zou kosten dit allemaal zelf te moeten doen.

Kosten binnen- en buitenschilderwerk in Aalsmeer

Bij ons kunt u terecht voor zowel uw binnen- als buitenschilderwerk. Voor de kosten van binnen schilderen moet u denken aan € 30,- per m2, buiten ligt dit bedrag op € 35,- per m2. Voor sauswerk rekenen we prijzen vanaf € 10,- per m2, en voor spuitwerk vanaf € 6,- per m2.

Daarbij verzorgen wij als schilder Aalsmeer zelfs schilderwerk aan monumentale panden, waar we uiteraard extra voorzichtig mee omspringen. Bij deze gebouwen gaat het immers om behoud, niet om vernieuwing. Wel is regelmatig onderhoud én een goed behandelplan nodig om het pand zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden, maar laten wij daar nu net in gespecialiseerd zijn.

Schilder Aalsmeer kosten

Wilt u uw schilderproject uitbesteden aan schilder Aalsmeer? Hieronder ziet u een overzichtelijke prijsindicatie.

Soort schilderklusPrijs: incl. materiaal en btw
Binnen schilderen€ 30,- per m2
Buiten schilderen€ 35,- per m2
SauswerkV.a. € 10,- per m2
SpuitwerkV.a. € 6,- per m2

Vrijblijvende offerte?

Verschil sausen en spuiten

Het tarief voor sauzen ligt dus, u kon het hierboven lezen, iets hoger dan het tarief voor spuiten. Dit komt omdat sauzen, oftewel het aanbrengen van de verf met een roller of kwast, arbeidsintensiever is dan het spuiten. Het sauzen gebeurt tenslotte handmatig. Sauzen doen we vooral op een kleine muur of in een kleinere kamer, bijvoorbeeld een slaapkamer.

Het spuiten gebeurt dan weer met een verfspuit, machinaal dus. Dit spuitwerk wordt vooral toegepast op grote oppervlakken. U kunt dan denken aan grote muren in de woonkamer, of een buitenmuur. De techniek van het spuiten is een snelle en handige manier om veel verf in korte tijd aan te brengen, en bovendien geeft zij maar weinig kans op verfbanen op het oppervlak.
Bij het spuiten letten we er extra goed op dat er op de juiste wijze is afgeplakt: bij deze techniek komt namelijk de nodige spuitnevel vrij. Bij sauzen, een techniek die vaak op wat kleinere oppervlakten wordt gebruikt, hoeft er over het algemeen minder te worden afgeplakt, al dient zulks op detailniveau zeker nog wel te gebeuren.

Schildercontract en offerte schilder Aalsmeer

Om altijd verzekerd te zijn van het beste schilderonderhoud kunt u bij ons een periodiek schildercontract afsluiten. Voor een vaste lage prijs zorgen wij er dan voor dat uw schilderwerk altijd netjes en op tijd bijgehouden wordt. De schilder komt dan op gezette tijden langs voor controle en herstelwerkzaamheden. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden op dit gebied.

Tevens kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw schilderklus. Wij laten u precies weten wat het gaat kosten. Ook als u voorlopig alleen nog maar advies nodig hebt, kunt u ons contacteren. Wij helpen u als schilder in Aalsmeer dan zo goed mogelijk met uw verfklus.

Aannemer Aalsmeer

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.